AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 21:42
Chelsea møder Barcelona i Japan til sommer

Chelsea har annonceret en ny træningskamp i Japan, og denne gang bliver modstanderen Barcelona.


De største engelske klubber har tradition for at tage på træningslejr i løbet af sommeren i andre kontinenter, og det er også tilfældet for Chelsea den kommende sommer.

Her tager London-klubben til Japan i juli måned, og her venter der flere træningskampe. Den første kamp bliver mod de japanske mestre Kawasaki Frontale, mens the Blues nu har annonceret, at der den 23. juli venter en kamp mod Barcelona.

Opgøret vil blive spillet på Saitama Stadium med plads til næsten 64.000 tilskuere, og kampen vil være en del af Rakuten Cup, hvor også Vissel Kobe deltager.

- Vi er utrolig stolte over at annoncere kampen mod Barcelona og vores deltagelse i Rakuten Cup, hvilket giver anledning til spændende kampe for de japanske fodboldfans, fortæller Chelseas bestyrelsesformand Bruce Buck til klubbens hjemmeside.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED