AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 11:09
Chelsea melder sig også ind i ræset om PSG-stjerne

Chelsea er det seneste skud på stammen over Premier League-hold, som angiveligt udviser interesse i Adrien Rabiot fra PSG.


Listen er lang og består allerede af hold som Manchester City, Tottenham og Liverpool, og nu er den angiveligt blevet endnu længere, for Chelsea er den seneste klub til at vise interesse i Paris Saint-Germain-stjernen Adrien Rabiot.

Den 23-årige midtbanespiller har kontraktudløb med den franske hovedstadsklub efter denne sæson, og forhandlingerne om en forlængelse er efter sigende brudt sammen.

Det har alarmeret en lang række topklubber Europa over, og Chelsea har ifølge franske L'Equipe ikke tænkt sig at lade chancen for at hente midtbanespilleren passere. 

Det skyldes især, at The Blues mangler yderligere forstærkninger på midtbanen, da Cesc Fabregas er rygtet væk fra klubben til januar.  Ligesom Rabiot har Fabregas også kontraktudløb efter denne sæson, og rygtebørsen er allerede så småt begyndt at sende ham til Italien og én af Milano-klubberne.

Derfor kunne der potentielt godt opstå et hul på Chelsea-midtbanen, som Rabiot passende kunne udfylde, men konkurrencen om hans signatur bliver hård.

Foruden de tidligere nævnte Premier League-klubber skulle også Barcelona, Juventus og Bayern München udvise interesse i franskmanden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED