Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea jagter ottende januarsigning: Klar med kæmpebud

Af Morten Bruun Jørgensen
29.01.2023 Kl. 14:41
Chelsea står nu klar med et kæmpebud på en spiller, der kan blive den seneste i flokken af nye signings.

OPDATERING 19.27: The Telegraph skriver, at Chelsea og Benfica har genåbnet forhandlingerne om Enzo Fernàndez.

Chelsea har allerede hentet syv nye spillere i dette transfervindue, men The Blues håber stadig på at få en ny midtbanespiller til klubben, og argentinske Enzo Fernàndez er det store mål.

Tidligere på måneden har London-klubben forhandlet med Benfica om en pris uden at kunne blive enige, men mod slutningen af transfervinduet gør Chelsea nu et nyt forsøg.

LÆS OGSÅ: Klubberne er enige: Newcastle handler i West Ham

Det er den argentinske journalist José Luis Merlo fra mediet TyC Sports, som kan fortælle, at Chelsea er villig til at betale 100 millioner euro – svarende til knap 750 millioner – plus en spiller for verdensmesteren.

Han skriver dog samtidig også, at Chelsea har informeret Benfica om, at man er villig til at byde 120 millioner euro – svarende til 893 millioner kroner – uden at inkludere en spiller.

Prisen vil svare til Fernàndez’ frikøbsklausul, som Benfica indtil nu stædigt har holdt fast i, at Chelsea skal betale for at få fingrene i argentineren, men spørgsmålet er, hvorvidt Chelsea vil betale 120 millioner euro med det samme, eller om det indeholder bonusser. 

Det er nu op til Benfica-præsident Rui Costa, om han vil acceptere buddet fra Chelsea, hvis det lander i indbakken.

LÆS OGSÅ: Manchester City bør droppe Haaland

Samtidig skriver journalisten også, at Fernàndez ikke vil forsøge at presse et skifte igennem, men landsholdsspilleren håber dog, at klubberne kan nå til enighed om en pris.

Det er kun et halvt år siden, at Benfica købte ham i River Plate, men han har via en flot sæson i den portugisiske storklub og en suveræn VM-turnering gjort sig utrolig attraktiv.

LÆS OGSÅ: Manchester United jagter Barca-stjerne til sommer

Annonce