Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 11:37
Chelsea-insidere: Her er den bedste forskel på Tuchel og Lampard

The Athletic har ført samtaler med folk nær Chelsea-truppen og kan give indsigt i, hvordan Thomas Tuchel gebærder sig anderledes end sin forgænger.


På resultatfronten kan Chelsea-fans og Roman Abramovich kun være tilfredse med Thomas Tuchel, der har vundet samtlige sine kampe, hvis man ser bort fra sidste weekends remis mod Southampton.

Der har derfor været en klar, men endnu kortvarig forbedring i forhold til under Frank Lampard, men Tuchel har også været bedre til at inkludere samtlige spillere end sin forgænger. Det forklarer en række insidere til The Athletic.

- Tuchel snakker altid med de spillere, som ikke får spilletid. Det er en stor forskel, Tuchel har lavet. Det betyder noget, for man føler sig bedre tilpas, når træneren taler til dig, selv når du ikke får spilletid. Man føler sig inkluderet, og man oplever det som om, at han går op i den enkelte spiller, fortæller en kilde til The Athletic.

Efter fyringen af Frank Lampard begyndte flere engelske tabloidmedier at spekulere i, om Tuchel ville give de ikke-engelske Chelsea-spillere - og i særdeleshed de tyske - særbehandling på Stamford Bridge. Sådan har ingen af klubbens spillere dog oplevet det, fortæller en anden unavngiven kilde.

- Folk sagde, da Lampard blev fyret, at Tuchel ville betyde, at de udenlandske spillere fik mere spilletid. Det er ren bullshit. Alle er med ham. Han har bragt troen og sammenholdet tilbage, og der er tillid. Spillerne, der ikke fik spilletid under Lampard, føler nu, at de kører med 100 km/t i stedet for 15 km/t, og de føler sig alle integreret i truppen, siger insideren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED