Chelsea fik dyrt købt sejr mod Malmö

20.10.2021 Kl. 20:53
Uden de helt store problemer vandt Chelsea hjemme mod Malmö, men et par skader gav skår i glæden.

Chelsea havde ingen problemer med at sikre sig tre point i hjemmekampen mod Jon Dahl Tomassons Malmö FF i Champions League-gruppespillet.

Men med sejren fulgte der også to skader.

Både Romelu Lukaku og Timo Werner måtte således lade sig udskifte i løbet af første halvleg med skader.

Inden pausen havde Chelsea dog allerede bragt sig i en god position. Først var det Andreas Christensen, der efter ni minutter scorede sit første mål i Chelsea-trøjen. Dernæst udbyggede Jorginho føringen på et straffespark. '

Kort efter pausen var det indskiftede Kai Havertz, der gjorde det til 3-0 på et veludført kontraangreb, og dermed var kampen endegyldigt lukket.

Men Chelsea kløede bare på, og Jorginho var endnu engang sikker fra straffesparkspletten, da Antonio Rüdiger var blevet nedlagt i feltet.

Chelsea har nu seks point efter de første tre kampe og er nummer to i gruppen, der også tæller Juventus og Zenit.