Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea er rasende - vil ikke sælge til én klub

Af Jeppe Augustsen
31.03.2023 Kl. 06:55
Der er efter sigende stor utilfredshed hos Chelsea, som ikke ønsker at sælge til Barcelona.

Der er sket ting og sager for Pierre-Emerick Aubameyangs vedkommende det seneste halvandet års tid.

For lidt over et år siden forlod han Arsenal til fordel for Barcelona, men opholdet i den spanske klub var kort. I sommer skiftede han nemlig til Chelsea på en toårig kontrakt.

Gaboneseren blev hentet af Thomas Tuchel, og efter fyringen af tyskeren har Pierre-Emerick Aubameyang ikke fået meget spilletid. Derudover er han også blevet ekskluderet fra Champions League-truppen under Graham Potter. 

Han forventes derfor at forlade Stamford Bridge til sommer, da både han og Chelsea ønsker at droppe samarbejdet. Han bliver kædet sammen med en retur til Barcelona, men det lader til at blive sværere end ventet for den spanske klub.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Premier League ændrer reglerne

Den spanske avis, Sport, melder i dag, at Chelsea er rasende på Barcelona. 

Pierre-Emerick Aubameyang var for ganske nylig en tur i det spanske, hvor han så kampen mellem Barcelona og Real Madrid, hvorefter han fejrede Barcelonas sejr med spillerne i omklædningsrummet – og det har efter sigende skabt stor utilfredshed hos Chelsea, da han stadig er på kontrakt hos London-klubben.

Derfor vil Chelsea ikke være meget for at sende angriberen til det spanske. Til gengæld kan Inter Milan være en anden mulig destination, da de også vil være på udkig efter en angriber til sommer.

LÆS OGSÅ: Dansker på listen: Disse fem angribere er på radaren hos Arsenal

Annonce