Chelsea bryder skidt stime: Comebacksejrede med sene mål

Af Emil Plovgaard
12.02.2024 Kl. 23:04

Det kører ikke – og har ikke kørt – for Chelsea i løbet af denne sæson.

Mandag aften skulle Mauricio Pochettinos mandskab forsøge at få noget med fra Selhurst Park mod Crystal Palace.

Det lykkedes – til trods for, at klubben kom bagud – med en 3-1-sejr, som blev hevet i land i slutminutterne.

I første halvleg dominerede værterne, der ledes af Roy Hodgson, og efter en halv times spil var der så udbytte fra dominansen.

Jefferson Lerma sendte et sandt tordendrøn op i hjørnet uden chance for stakkels Djordje Petrovic i Chelsea-målet.

Det var småt med chancer for Chelseas vedkommende i løbet af kampens første 45 minutter, men det skulle ændre sig i anden halvleg af opgøret.

Efter en længere pause, hvor kampens dommer, Michael Oliver, skulle have ordnet sit tekniske udstyr, kunne anden halvleg fløjtes i gang.

‘Don’t worry, be happy’, gjaldede ud fra højttalerne på Selhurst Park. Først fra hjemmeholdets tilhængere.

To minutter efter anden halvlegs begyndelse, var det dog de gæstende Chelsea-tilhængere, som tog sangen til sig.

Conor Gallagher udlignede, og så var der da i det mindste en smule oprejsning for gæsterne.

Chelsea viste langt bedre takter i kampens sidste 45 minutter, og der begyndte at tegne sig et billede af, at gæsterne kunne snuppe samtlige point.

Senere i kampen skulle forløsningen da også blive endnu større for Chelsea. Conor Gallagher blev den helt store helt for Pochettino og kompagni, da han nettede for anden gang i kampen i tillægstiden.

Enzo Fernández lukkede og slukkede, da han med sit mål til 3-1 gjorde en ende på kampens spænding.

Til sommer får han et gevaldigt transferbudget at arbejde med, og her er forventningen nok, at pengene forvaltes bedre, end man hidtil har set det fra Chelsea i de sidste par år. Læs mere her.