AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 15:30
Chelsea-angriber bekræfter: Jeg forlader klubben til sommer

Pedro fortæller i et nyt interview, at han forlader Chelsea, når denne sæson engang er færdigspillet.


Når Premier League-sæsonen engang slutter, stopper Pedro også karrieren som Chelsea-spiller.  Det fortæller den spanske offensivspiller selv i et interview med Cadena Ser.

- Min kontrakt ophører efter sæsonen, men det er ikke det vigtigste lige nu, og jeg er heller ikke stoppet op for at tænke videre oer det, siger Pedro.

- Hvad jeg skal stille op med min fremtid til den tid, skal jeg nok finde ud af, men det er ikke så vigtigt lige nu, når man ikke engang ved, hvornår man kan træne igen.

Spilleres kontrakter ophører typisk den 30. juni, og det skulle også være tilfældet med Pedros aftale med Chelsea.

Det store spørgsmål lige nu, hvor Premier League er suspenderet frem til den 30. april, er, om The Blues tilbyder spanieren en meget kortvarig forlængelse, så han kan spille sæsonen færdig for klubben, hvis sæsonafslutningen trækker ud på grund af coronakrisen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED