Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 10:08
Chefscout bekræfter: Liverpool har kig på islandsk kæmpetalent

Liverpool er en af flere klubber, som lige nu scouter den 17-årige islænding Isak Bergmann Johannesson.


Der skulle også være interesse fra Manchester United, men chefscouten for IFK Norrköping bekræfter til Expressen, at Liverpool lige nu scouter klubbens stortalent Isak Bergmann Johannesson.

- Liverpool er en af klubberne, men du kan nævne alle de ti største klubber i Europa. De udviser alle interesse. Liverpool er en af klubberne, og det hele er er ret sjovt for Isak, fortæller chefscout Stig Torbjornsen til Expressen.

Den 17-årige midtbanespiller er allerede fast starter for det svenske hold og står bag tre scoringer og otte assists i Allsvenskan denne sæson. Og han er til salg, selvom Norrköping ikke har voldsomt travlt med at sælge sit wonderkid.

- Norrköping har ret mange penge og behøver ikke sælge, og Isak har en fornuftig agent og familie, som ved, hvad de ønsker, skulle han skifte. Der er ingen stress, men når noget godt dukker op for alle parter, kan der måske ske noget, siger Torbjornsen.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED