AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 16:59
Champions League er tilbage: Hvordan står de engelske klubber?

Her på PLBOLD.dk er vi interesserede i at høre, hvordan I ser de engelske klubbers muligheder i Champions League-turneringen - i første omgang muligheden for at avancere fra 1/8-finalerne.


Da der i december var blevet trukket lod til 1/8-finalerne, spurgte vi læserne på PLBOLD.dk, hvordan mulighederne for de engelske klubber så ud. På daværende tidspunkt var der massiv tiltro til både Manchester City og Liverpool, men størstedelen af læserne mente ikke, at Manchester United eller Tottenham ville gå videre til kvartfinalerne.

Sidenhen er der gået næsten to måneder, og der er sket meget – ikke mindst hos Manchester United.

Derfor er vi nu igen interesserede i at høre jeres mening om, hvordan de fire engelske klubber står, inden der i denne uge atter bliver taget hul på Champions League.

Manchester United er den første engelske klub, der skal i aktion, når der tirsdag aften venter en hjemmekamp mod Paris Saint-Germain, som er hårdt ramt med en skade til Neymar, og derudover kan både Thomas Meunier og Edinson Cavani også være ude.

Hvordan ser du De Røde Djævles chancer for videre avancement?

 

Onsdag aften er det Tottenhams tur til at skulle i aktion, hvor London-klubben har hjemmebane mod Dortmund, som topper den tyske Bundesliga i øjeblikket.

Hvordan ser du the Lilywhites’ chancer for videre avancement?

 

I næste uge er det Liverpools tur til at skulle spille 1/8-finale mod Bayern München. Den første kamp er på hjemmebane, hvor Virgil van Dijk har karantæne, mens tingene skal afgøres på Allianz Arena den 13. marts.

Hvordan ser du the Reds’ chancer for videre avancement?

 

Det sidste engelske hold i aktion er Manchester City, og Pep Guardiolas tropper er storfavoritter mod Schalke 04, men den tyske klub har tidligere drillet storklubber i Champions League.

Hvordan ser du the Citizens’ chancer for videre avancement?

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED