Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 14:45
Cavani: Niveauet i Premier League er ikke bedre end i Ligue 1

Manchester United-angriberen mener ikke, at fodbolden er bedre i England end eksempelvis i Frankrig.


Fodbold er fodbold, og selvom Premier League ofte bliver fremhævet som den stærkeste liga i verden, så mener Edinson Cavani ikke, at niveauet er højere i engelsk fodbold end i fransk. Det fortæller Manchester United-angriberen i et interview med ESPN Brasil.

- Jeg tror altid, jeg har sagt om fodbold, at alle ligaer har forskellige kendetegn, men det gør ikke den ene dårligere end den anden. Glem ikke, at der var et fransk hold i Champions League-finalen sidste sæson, fortæller uruguayneren til ESPN Brasil.

- Jeg ser ikke ting i engelsk fodbold, som er bedre end i Frankrig eller i Portugal. Nej, man kan møde et portugisisk hold og tabe, hvorefter man kan spille imod et engelsk hold og vinde.

Fælles for alle tre ligaer, som Cavani hidtil har spillet i, er, at han scorer mål i dem alle og har et målsnit på omkring 0,50 scoringer per kamp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED