AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2019 08:46
Carragher undskylder til Evra: Liverpool gjorde det helt forkert

Jamie Carragher undskylder til Patrice Evra for at bakke Luis Suarez op med t-shirts efter den store racismesag.


Spillere, klubber og fodboldforbund arbejder benhårdt for at minimere de racistiske tilråb i fodbold - både på stadions, men også de sociale medier.

Tilbage i 2011 blev Luis Suarez idømt otte spilledages karantæne samt en bøde.

Det gjode han, fordi han kom med en racistisk fornærmelse til Patrice Evra i en kamp mellem Liverpool og Manchester United. Sagen fyldte alle overskrifter i den engelske presse og er stadig et samtaleemne den dag i dag. Efter dommen varmede Liverpool-spillerne op i Luis Suarez-trøjer for at støtte deres holdkammerat, der ikke mente, at han havde gjort noget forkert.

I går aftes var Patrice Evra forbi studiet hos Sky Sports, hvor Jamie Carragher også var tilstede, og Liverpool-legenden undskyldte til den tidligere Manchester United-spiller.

- Der er ingen tvivl om, at vi lavede en kæmpe fejl. Det er klart. Vi kom til stadion og spiste, og derefter havde vi et holdmøde. Det var første gang, jeg blev gjort opmærksom på de t-shirts, siger Carragher til Sky Sports og tilføjer:

- Jeg vil ikke lyve og sige, at jeg ikke var en del af det, fordi klubben håndterede det helt forkelt, og jeg var viceanfører. Jeg ved ikke, hvem der stod bag det. Jeg tror ikke, at det var manageren. Jeg tror, det var de spillere, der stod Luis Suarez tæt, som virkelig ville støtte ham.

- Måske skulle jeg se indad nu og sige, at jeg ikke havde modet til at sige: "Den tager jeg ikke på". Jeg tror ikke, at alle i Liverpool tænkte, at det var det rette at gøre, men første reaktion er, at man støtter op, selvom man ved, at de er forkert på den - og det er forkert, lyder det fra Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED