AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2020 09:55
Carragher udpeger: Disse to Liverpool-signings var elendige i begyndelsen

Jamie Carragher har nævnt to tidligere holdkammerater, som virkeligt ikke gjorde et godt førstehåndsindtryk.


En dårlig start kan vendes, og det gjorde Mohamed Sissoko og Dietmar Hamann i Liverpool.  Men Jamie Carragher og resten af Liverpool-truppen frygtede det værste, da de så de to spillere for første gang.

- Typisk falder topsspillerne hurtigt til i Liverpool, men jeg kan nævne et par stykker, som ikke gjorde; Mohamed Sissoko var én, fortæller Carragher til Sky Sports.

- Han endte med at være en god spiller for os, men i sine første træningssessioner så han virkeligt dårlig ud på bolden. Det var virkeligt et tilfælde, hvor hele holdet tænkte; "Hvad i alverden har vi gjort her?".

Et andet eksempel på en spiller, der gav et dårligt førstehåndsindtryk, var Dietmar Hamann, som brugte et stykke tid på at omstille sig til livet på Anfield efter sit skifte fra Newcastle i 1999.

- Didi Hamann havde også svært ved det. Det var aldrig sådan, at han lignede en dårlig spiller, men det tog ham en sæson at vise, hvorfor man havde brugt så mange penge på ham, fortæller Carragher.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED