AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 09:39
Carragher: Timingen for Liverpools genopblussen er elendig

Liverpool har ikke set bedre ud i årtier, end de gør i øjeblikket, men konkurrencen er også hårdere end nogensinde før.


Trofæerne mangler stadig, men på fodboldbanen disker Liverpool atter op med prangende offensivt spil og anses som én af titelfavoritterne til dette års Premier League.

Jamie Carragher beskriver den nuværende Liverpool-trup som den bedste, han har set i 30 år, men timingen for Liverpools spilmæssige tilbagevenden til toppen kunne have været bedre.

- Jeg kan ikke lade være med at tænke, at Liverpools genopblussen er kommet på det forkerte tidspunkt med City og Guardiola. Jeg tror, de kommer til at dominere, og i de næste fire år er jeg overbevist om, at City vinder tre titler, fortæller Carragher til This Is Anfield.

Havde træneren for City heddet Manuel Pellegrini eller Roberto Mancini, er den tidligere Liverpool-forsvarer overbevist om, at The Reds ville vinde Premier League med Klopp i spidsen - men sådan hænger tingene som bekendt ikke sammen.

- Vi ville vinde med Klopp som træner, hvis Pellegrini eller Mancini var City-træner, men - på samme måde som med Rafael Benitez - har City gang i noget specielt med en speciel træner, som kan stoppe os, siger Carragher.

- Selvom vi har en speciel træner, er det måske ikke helt nok til at få os over stregen. Det er min største bekymring for Klopp. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED