Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2021 11:12
Carragher sviner United-spillere: "De er en skændsel og en skandale"

Det er ikke kun Ole Gunnar Solskjær, der skal kritiseres efter nederlaget til Watford, mener Jamie Carragher.


Efter nogle dårlige resultater mod bl.a. Liverpool og Manchester City skulle Manchester United forsøge at komme tilbage på sporet mod Watford.

Det lykkedes ikke.

I stedet blev De Røde Djævle sendt hjem med et 1-4-nederlag i bagagen, og resultat har betydet, at det kun er spørgsmål om tid, før Manchester United fyrer Ole Gunnar Solskjær.

Men Jamie Carragher mener heller ikke, at man skal glemme spillerne, som i den grad bliver kritiseret af Liverpool-legenden.

- Manchester United har kvalitetsspillere. Man kan ikke tabe 1-4 til Watford. Det kan man simpelthen ikke, siger Jamie Carragher til Sky Sports.

- Uanset hvordan manageren har sat holdet op, om han har en tilstedeværelse i omklædningensummet, eller om spillerne respekterer ham eller ej. Uanset hvordan han sætter dem op, så har de spillere leveret præstationer, som har været en decideret skændsel. Det er en af de dyreste trupper i verden. En af de bedst lønnede trupper i fodbold. 

- Watford er ret dårlige. Jeg har set dem mange gange denne sæson, og at tabe 1-4 er klamt og en skændsel af de spillere. Manageren (Solskjær, red.) ryger. Det ved vi, men nogle af de spillere har leveret skandaløse præstationer i denne sæson, slutter Jamie Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE