AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 21:42
Carragher storroser storklubs transfervindue

Carragher lovpriser Arsenals transfervindue. Han mener, at Arsenal har været den klub, der har ageret bedst i det overståede transfervindue.


Mange Arsenal-fans verden over bør have fået fornyet optimisme efter det overståede transfervindue, hvor flere nye spillere blev hentet ind.

Optimismen kunne ellers ikke være stor hos de hårdtprøvede Arsenal-fans efter Europa League-nederlaget til Chelsea i slutningen af sidste sæson.

Samtidig blev det en offentlig hemmelighed, at Arsenal kun havde 40 millioner pund til at forstærke sig i transfervinduet – det viste sig ikke at holde stik.

Arsenal brugte over 100 millioner pund på Nicolas Pepe, Kieran Tieney, David Luiz og lejespilleren Dani Ceballos, samtidig vandt de sæsonens første Premier League-kamp på St. James Park.

Liverpool-legenden og nuværende ekspert Jamie Carragher har storrost Arsenals transfervindue. Han blev af Stan Collymore i podcasten The Last Word spurgt til, hvem der havde det bedste transfervindue, hvor Carragher svarede:

- Jeg kigger på Arsenal.

- Ikke så meget, at jeg tror, at de kommer til at kæmpe med om titlen, jeg tror stadig, at de vil ende omkring fjerdepladsen.

- Men når du tænker på den pessimisme, der var efter Europa League-finalen, og var langt de var fra Chelsea i den kamp, og der var snak om 40 millioner pund at bruge, hvilket ikke er mange penge.

- Du kan se på det, at Arsenal er kloge at fortælle folk, at de kun har 40 millioner pund at bruge. Jeg ved ikke, hvad de rent faktisk brugte, de har fået penge igen fra Iwobi-salget, så måske er det tæt på det tal.

- Men det virker til, at de har lavet en masse business og kommet ud langt stærkere, end hvad, især Arsenal-fans, frygtede, sluttede Jamie Carragher ifølge Daily Mirror.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED