Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 17:25
Carragher: Ronaldo kan skabe lige så mange problemer som løsninger

Liverpool-legenden Jamie Carragher er ikke overbevist om, at Cristiano Ronaldo er en ubetinget god signing for Manchester United.


Med tre mål i sine første to kampe har Cristiano Ronaldo fået en forrygende hjemkomst hos Manchester United.

Men hvis man spørger Jamie Carragher, der nu arbejder som ekspert for Sky Sports og skriver klummer i The Telegraph, er det ikke sikkert, at Cristiano Ronaldo bliver en ubetinget succes for Manchester United.

Faktisk mener Carragher, at Ronaldos tilbagevenden kan skabe flere problemer end løsninger.

I sin klumme for The Telegraph forklarer Carragher, hvordan han er sikker på, at Ronaldo kommer til at kæmpe med om topscorertitlen i Premier League denne sæson, og at portugiseren vil gøre Manchester United til et bedre hold.

Men hvad Ronaldo ifølge Carragher derimod ikke løser er, hvordan Ole Gunnar Solskjær får udformet en klar og tydelig spillestil, som man ser hos de øvrige bejlere til mesterskabet.

- Hvad hans tilgang alene ikke kan gøre er at gøre United til en titelvindende enhed eller at skabe en tydelig måde at spille på, som de stadig mangler, skriver Carragher.

- Det må være en bekymring for United-fansene, for transitionsæraen bør være forbi. Når man ser et hold ledet af Pep Guardiola, Thomas Tuchel eller Jürgen Klopp, har de en nem identificerbar og klar spillestil – uanset om de skifter ud på holdet fra kamp til kamp.

- City, Chelsea og Liverpool ligner hold. United ligner stadig en gruppe af forrygende individualister, som har brug for at blive forenet som en kollektiv enhed.

- Taget al forståelsen for euforien på Old Trafford med Cristiano Ronaldos tilbagevenden in mente, kan købet af ham skabe lige så mange problemer som løsninger for Ole Gunnar Solskjær, lyder vurdering fra Carragher.

Ronaldo og resten af Manchester United-truppen skal i weekenden en tur til London for at møde West Ham, der blandt andre må undvære karantæneramte Michail Antonio.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE