Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Carragher revser Liverpool: "Det kan man bare ikke gøre"

Af Jeppe Augustsen
13.08.2023 Kl. 17:54
Jamie Carragher er ude med stor kritik af Liverpool.

I fredags kom det frem, at Liverpool havde nået frem til en aftale med Brighton omkring Moises Caicedo.

Det blev efterfølgende bekræftet af Jürgen Klopp, men et køb var ikke på plads, fordi Brighton-stjernen helst vil til Chelsea.

Nu er meldingen, at Chelsea vil byde over og dermed lukke en aftale med Brighton.

 

Liverpool ser dermed ud til at tabe transferduellen, og hele situationen har fået Jamie Carragher til at kritisere The Reds.

– I lang tid har Liverpool haft den bedste struktur, hvad angår at få handler lukket. Selv i dette transfervindue og i januar. Gakpo blev annonceret, og der var ikke det store op til, siger Carragher til Sky Sports.

– Szoboszlai. Der var snak om ham dagen før, og det var på plads dagen efter. Nu ser det ud til, at Liverpool har en aftale med klubben og ikke rigtig med spilleren. Det er bare ikke korrekt.

– Hvordan nogen kan få en pris på plads med en klub, og så ikke få den i hus med en spiller. Det er bare ikke det rette. Man kan ikke byde, medmindre man ved, at spilleren kommer.

– Sådan som Liverpool har gjort i de sidste fem-seks år, ligner det bare noget værre rod nu. Det er lidt panik, fordi nu skal Liverpool ud og købe en spiller til den position. Det ved alle, og det efterlader dem i en sårbar position, lyder det fra Carragher.

Liverpool meldes også interesseret i Romeo Lavia, som Chelsea også vil hente, og seneste melding er, at The Reds vil matche buddet fra Chelsea.


TOPHISTORIER LIGE NU

5. Chelsea vil erstatte Kepa med Schmeichel

Annonce