Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2020 22:09
Carragher om United-problemer: Disse to kan ikke gøre dem til titelkandidater

Jamie Carragher mener, at Ole Gunnar Solskjær har og får problemer på midtbanen.


Ole Gunnar Solskjær har skiftet ud på midtbanen i sæsonens første kampe.

I de seneste kampe har Paul Pogba været bænket, og ifølge Jamie Carragher er det også den rigtige beslutning, da han mener, at franskmanden ikke kan spille sammen med Bruno Fernandes.

Liverpool-legenden mener dog heller ikke, at Scott McTominay og Fred i startopstillingen kan gøre De Røde Djævle til mesterskabskandidater.

- Jeg beundrer Solskjær for at bænke Pogba. Jeg sagde det for at stykke tid siden - Pogba og Fernandes kan og kommer aldrig til at kunne spille sammen, siger Carragher til Sky Sports.

- Det er bedst for holdet at have Fred og McTominay, men det er ikke godt nok for Manchester United af have dem til at kæmpe med om titlen. Det store problem er efter min mening Paul Pogba.

- Jeg ved ikke, hvor lang tid han kan blive ved med at bænke en £90 millioner-spiller. Han kommer til at starte inde på et tidspunkt, men ham og Bruno Fernandes kommer aldrig til at fungere, slutter Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE