Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 10:31
Carragher og Neville er enige: Denne taktiske ændring kan redde Liverpools sæson

De to Sky Sports-kommentatorer mener, det er på tide, Jürgen Klopp går på kompromis med sine principper for at redde Liverpools sæson.


Selvom det måske gør ondt, bliver Jürgen Klopp nødt til at lave en taktisk ændring, hvis han vil sikre sig, at Liverpool ikke slutter på en skuffende femte-sjetteplads i denne sæson. Det mener både Gary Neville og Jamie Carragher.

For med sine vante startere ude med skade og en række urutinerede afløsere i deres sted er det på tide, Klopp dropper sin høje forsvarskæde og genpresset højt på banen.

- Måske skal Liverpool forsøge at stille sig længere tilbage og prøve det i en kamp eller to. Jeg ved, det ikke passer til Klopps Liverpool-DNA, men når man spiller to centrale midtbanespiller eller to uprøvede spillere i bagkæden, så bliver man nødt til at beskytte dem mere, siger Neville i sin egen podcast, Gary Neville Podcast.

- Jeg tror, de bliver nødt til at prøve noget nyt, for ellers risikerer de at gå fra vindere af Champions League og Premier League til femte- eller sjettepladsen.

Sådan ser Carragher også på tingene.

- Defensivt bliver de nødt til at skubbe holdet 10 meter længere tilbage. Lige nu har Kabak problemer tidligt i sin Liverpool-karriere på grund af den høje forsvarskæde. Liverpool stod heller ikke så højt, da Klopp først kom til klubben og forsvarerne stadig hed Toure, Sakho, Skrtel og Lovren, siger Carragher.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED