AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2020 08:57
Carragher: Liverpool køber ikke stjernespillere - de skaber dem selv

Jamie Carragher er ude med store roser til Liverpools indkøbspolitik og Jürgen Klopps evne til at udvikle dem.


Der er blevet investeret flere milliarder af kroner i nye spillere siden Jürgen Klopps ankomst i 2015.

Alisson og Virgil van Dijk var nogle dyre indkøb for Merseyside-klubben, men Jamie Carragher mener, at der er flere eksempler på, at Liverpool skaber deres egne stjernespillere fremfor at købe dem.

- Det er ikke fordi Liverpool køber spillere med en speciel evne, som ingen andre kan se. Robertson kom fra Hull, Wijnaldum rykkede ned med Newcastle, Salah havde været i Chelsea og Mané spillede også i Premier League. De går ikke bare til de bedste klubber i verden og købe de bedste spillere, siger Carragher til Sky Sports.

- Det er fint at købe spillere, men det handler om, hvad man gør med dem. De glemmer vi af og til. Når man får en spiller, skal man udvikle spilleren, og det får Klopp måske ikke nok kredit for. 

- Liverpool køber ikke stjernespillere. De skaber dem selv, lyder det fra Jamie Carragher.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED