AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:04:2019 06:55
Carragher: Jeg vil hellere miste Salah end Mané

Mohamed Salah betragtes af mange som Liverpools talisman. Egypteren har scoret over 50 mål på de seneste to sæsoner, men alligevel vil den tidligere Liverpool-forsvarsspiller Jamie Carragher hellere miste Salah end Mané.


Få hold er så heldige, at de er i besiddelse af to så dygtige kantspillere som Mohamed Salah og Sadio Mané. Det er dog lidt spændende at sammenligne to så fantastiske spillere – også selvom de spiller på samme hold.

Men hvem er bedst, og hvem ville man helst undvære, hvis én af dem absolut skulle undværes?

Sidstnævnte hypotetiske spørgsmål har den tidligere forsvars-krumtap Jamie Carragher svaret på, og englænderen er ikke i tvivl.

- Salah, svarede Carragher prompte til Monday Night Football ifølge Dailymail, inden han begrundende sit valg.

- Jeg er kæmpe Mané-fan. Mané er den, som fik Liverpool tilbage. Hvis du tænker dig om, så var han Klopp’s første store indkøb, siger han

Carragher er i særdeleshed glad for typen af mål, som Mané scorer.

- Det handler ikke bare om at score og være øverst på topscorerlisten og lave mål, når der i forvejen står 4-0. Det handler om vigtigheden af målene, som Mané scorer, siger TV-eksperten.

Salah kan dog også score vigtige mål for Liverpool, hvilket han senest viste i 2-0-sejren over Chelsea.

Carragher har alligevel størst fidus til Mané, og han fortsætter med at lovprise senegaleseren.

- Liverpool går efter den første Premier League-titel i næsten 30 år. Han er den bedste kantspiller, som Liverpool har haft i 30 år. Du skal tilbage til John Barnes, før Liverpool havde en kantspiller som ham, afslutter han.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED