Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Carragher: "Haaland har måske valgt forkert klub"

Af Jeppe Augustsen
06.02.2023 Kl. 06:40
Jamie Carragher sår tvivl, om Manchester City er det bedste hold for Erling Haaland.

Erling Haaland har bombet mål ind for Manchester City siden sin ankomst fra Dortmund i sommer.

Den norske angriber står allerede noteret for 25 ligamål i denne sæson, som også har resulteret i flere rekorder. 

Alligevel har Jamie Carragher følelsen af, at man ikke ser den bedste og fulde version af Erling Haaland pga. Mancester Citys spillestil.

– Jeg har haft den følelse i denne sæson, at vi kun har set 60 procent af Haaland. Han scorede et mål mod West Ham, hvor han får plads i bagrummet og tager løbet. Det får han ikke meget af i City pga. spillestilen, siger Jamie Carragher til Sky Sports.

– Han kommer fra en liga og Dortmund, hvor det er en meget omstillingsliga og frem og tilbage til hver ende, og her ser man den store fart, han har. Det ser man ikke her. Måske har han faktisk valgt den forkerte klub til at få det bedste ud af ham.

– Vi ser ikke det bedste af Haaland og City lige nu, og det er ikke pga. Haaland. Man kan se, at de er et andet hold (med ham på holdet), men de har scoret det samme antal mål. Han har scoret 25 mål, og City som hold har scoret lige så mange mål, men de har indkasseret flere, og det er nemmere at spille omstillingsfodbold mod dem.

LÆS OGSÅ: Er Klopp også i Liverpool efter sæsonen? Her er Laudrups kontante svar

– Vi ser et anderledes hold med Haaland, og det er ikke bedre, men det er ikke hans skyld. City vil som hold ikke spille omstillingsfodbold, fordi det er ikke Guardiolas stil. Hans spillere har ikke energien, styrken eller farten til det.

– Haaland skal nok score 25 mål og mange af dem kommer efter indlæg, hvor han bare skal prikke dem ind, men vi ser ikke den fulde pakke af Haaland pga. det hold, han er skiftet til, lyder det fra Jamie Carragher.

Manchester City ligger i øjeblikket på andenpladsen med fem point op til Arsenal, som har spillet én kamp mindre end Guardiolas tropper.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United vil bruge 536 mio. kr. på Real-stjerne

Annonce