AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 15:00
Carragher forsvarer Solskjær: Det ser slet ikke så slemt ud med United

Fodbold-ekspert og Liverpool-legende Jamie Carragher mener, at United-fansene bør være fortrøstningsfulde forud for den nye sæson.


Det er ikke hver dag, at Manchester United høster roser fra fodbold-eksperter - specielt ikke fra Liverpool-legenden Jamie Carragher, der mildest talt har et rivaliseret forhold til klubben.

Ikke desto mindre udtalte Carragher sig fortrøstningsfuldt omkring situationen i Manchester, samt hvorfor han mener, at der er for stor negativitet omkring træner Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg mener, at der blev gjort for meget ud af 'Uniteds undergang', som det oftest bliver omtalt, indleder Carragher til mediet Pundit Arena i Irland.

- Jeg taler ikke om de seneste fem-seks år, jeg taler om sidste sæson- ser man på Solskjærs tid i klubben, så er United trods alt stadig ligaens tredjebedste hold.

- Jeg tror, at alle bare ville blive færdige, da de røg ud af Champions League, så der var ingen reel chance for at ende i top fire. Alle ville bare hjem, og de spillede ligeledes sådan, hvilket ikke er så godt, det forstår jeg. 

Dog mener Carragher ikke, at alt derfor ser mørkt ud for klubben.

- De er dog ikke så dårlige, som det vi så af dem i de sidste fire kampe. Ser man på nogle Champions League-kampene, for eksempel kampen mod PSG samt deres samlede tredjeplads side n Solskjærs ansættelse, så er der utvivlsomt meget positivt at hente.

Manchester United spiller deres første kamp i sæsonen hjemme mod Chelsea i dag. Kampstart er 17:30 dansk tid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED