AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2019 19:44
Carragher: Derfor hader City- og Liverpool-ledelsen hinanden

Den tidligere Liverpool-spiller kommer med sin forklaring på, hvorfor de to klubber har stor modvilje mod hinanden.


Rivaliseringen mellem Manchester City og Liverpool er meget mere omfattende end den, vi ser med det blotte øje på fodboldbanen, mener Jamie Carragher.

For selvom Pep Guardiola og Jürgen Klopp traditionelt har haft et godt forhold til hinanden, så har de også haft deres meningsudvekslinger gennem medierne -  senest med beskyldningerne om, at Sadio Mané og Liverpool skulle filme.

Men det er også på ledelsesgangene i de to klubber, at folkene på topposterne bærer stor modvilje mod hinanden, forklarer den tidligere Liverpool-spiller.

- Jeg tror ikke, at jeg overdriver, når jeg siger, at klubbernes ledelser ikke kan udstå hinanden, hvilket man også kan mærke hele vejen ned til klubbernes fanbaser, siger Carragher til The Telegraph.

- City synes at mistænke Liverpool for at lave lobbyarbejde, så FA, UEFA og FIFA giver sig til at undersøge, hvordan Manchester City bruger deres penge på transferindkøb. Derudover synes man også, at der er for meget positiv omtale af Jürgen Klopp, mens Guardiolas trofæhøst ikke er blevet nævnt nok.

Men på ledelseskontorerne på Anfield er man i stedet trætte af, hvordan Pep Guardiola til tider hellere vil snakke om Liverpool end sit eget mandskab.

- I Liverpool hæver man øjenbrynene, når der opstår historier om, at Manchester City frygter endnu et angreb på deres spillerbus, ligesom det skete før Champions League-kvartfinalen i 2018, og der var vantro, da Guardiola snakkede om Manés "filmeri",  siger Carragher.

- Som Klopp også har antydet, så virker det som om, Guardiola taler mere om Liverpool, end Klopp taler om Manchester City. Generelt virker det til, at Manchester City er meget optagede af, hvordan Liverpool blev portrætteret i medierne.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED