Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 22:51
Carragher: Denne beslutning koster Liverpool mesterskabet

En katastrofal beslutning koster Liverpool mesterskabet, skriver den tidligere spiller i klubben, Jamie Carragher, i sin klumme i The Telegraph.


Jamie Carragher er igen ude med kritik af, at Liverpool ikke hentede en kortsigtet erstatning ind for Virgil van Dijk.
 
Van Dijk kom til skade i forbindelse med Merseyside-derbyet i oktober, hvor Jordan Pickford skadede ham i en voldsom tackling. 
 
Carragher udtalte allerede dengang, at han gerne så, at Liverpool hentede midlertidige defensive forstærkninger, så disse var klar 1. januar, men det valgte klubben ikke at gøre.
 
Joe Gomez har også været ude med en længerevarende skade, og derfor har Fabinho og Jordan Henderson skiftevis dækket ind i forsvaret, mens Joel Matip har knoklet på for at komme i kampform.
 
Carragher mener, at beslutningen kan koste dem forsvaret af Premier League-mesterskabet.
 
- Jeg mener, at klubbens respons skulle have været klar 19. oktober, den dag, hvor Virgil van Dijk knæoperation blev bekræftet, skriver den tidligere Liverpool-forsvarer i en klumme i The Telegraph.
 
- Dengang sagde jeg, at jeg ikke tror, Liverpool vinder ligaen, med mindre de havde en midtstopper klar 1. januar, skriver Carragher.
 
- Det er uhyggeligt, at Klopp følte sig tvunget til at bruge Jordan Henderson på den position mod Manchester United, når det er tre måneder siden, og transfervinduet nu er åbent, skriver han videre.
 
- Selvom Fabinho har været imponerende på den position, så ville han gøre sig bedre på midtbanen. Det har forårsaget en kædereaktion på hele holdet.
 
Torsdag aften tabte Liverpool hjemme til Burnley med 0-1. Det endte den stime af ubesejrede hjemmekampe, som The Reds kan datere helt tilbage til april 2017.
 
Det var i øvrigt Burnleys første Premier League-mål på udebane siden 3. oktober, som Ashley Barnes fra 11-meter-pletten satte ind i det 83. minut.
 
The Reds er nu seks point efter Manchester United - og fra nu af bliver det op ad bakke i forhold til titelforsvaret, mener Jamie Carragher.
 
- Måske tænkte klubben, at Klopp er så god, at han kan overkomme enhver situation. Hvis det er sandt, så er de seneste uger et møde med virkeligheden for dem. I øjeblikket er forhindringerne for store til at stå mål med ambitionerne, skriver han.
 
Liverpool har en chance for at glemme choknederlaget på hjemmebane mod The Clarets, når de søndag møder Manchester United i FA Cuppens fjerde runde.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED