AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2019 12:49
Bye Bye, Spurs: Pochettino vil overtage Manchester United

The Times-journalisten Duncan Castles fortæller i The Transfer Window Podcast, at Mauricio Pochettino ikke ønsker at fortsætte i Tottenham, men i stedet har øjnene rettet mod Old Trafford.


Dette kan med stor sandsynlighed blive Mauricio Pochettinos sidste sæson som Tottenham-træner.

For ikke nok med, at han potentielt bliver fyringstruet, hvis de dårlige resultater fortsætter,  men en argentinske træner har også selv truffet en beslutning om at forlade klubben efter denne sæson. 

I stedet øjner han en anden fyringstruet managers sæde,  fortæller The Times-journalisten Duncan Castles til The Transfer Window Podcast.

- Jeg har information om, at Pochettino leder efter et andet arbejde. Han har truffet en beslutning om, at han vil væk fra Tottenham. Det store spørgsmål er, om han ser sig selv skifte midvejs i sæsonen eller efter, men han føler, han har gjort sit, udtaler Castles.

- Og den klub, som han ønsker at overtage, er Manchester United. Han var også klubbens foretrukne kandidat, inden Solskjær blev midlertidigt træner og sidenhen fastansat, hvormed Pochettino gled ud i skyggen.

Spørgsmålet er, om han får endnu en chance for at overtage det eftertragtede trænersæde i Manchester United. The Red Devils befinder sig i øjeblikket på tolvtepladsen i Premier League-tabellen, og et nederlag til Liverpool på søndag vil kun forværre den situation.

Flere engelske medier fortsætter med at skrive, at Manchester United-ledelsen fortsat støtter Ole Gunnar Solskjær, men alle har en smertegrænse, og nordmanden burde frygte for sin jobsituation, fortæller Castles.

- Solskjærs fremtid bliver vurderet fra kamp til kamp af Glazer-familien, og når man gør sådan, så holder man også øje med andre kandidater, siger journalisten.

- Pochettino er blandt dem, for han ville være en nem udnævnelse at sælge til Manchester United-tilhængerne. Han har tradition for at give unge spillere chancen, og og han spiller attraktiv fodbold. 

Rygterne om interesse fra Real Madrid har også svævet over Mauricio Pochettino som en tung sky gennem de seneste sæsoner, men ifølge Castles ville argentineren faktisk foretrække Manchester United på nuværende tidspunkt af karrieren.

- Man kan se, hvorfor Pochettino prioriterer Manchester United.  Der er masser drama og politik i den spanske storklub, og han ville formentligt få mere tid til at sætte sit præg i Manchester United, siger Castles.

- Derfor ville han faktisk foretrække Manchester United over Real Madrid i dag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED