AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 11:38
Busquets: Nederlaget til Liverpool var min karrieres absolutte lavpunkt

Barcelona-stjernen er slet ikke ovre choknederlaget til Liverpool i Champions League.


De fleste havde afskrevet Liverpool på forhånd,  men The Reds leverede et af Champions League-historiens største comebacks og besejrede Barcelona 4-0 på Anfield.

Et nederlag, som Sergio Busquets vil huske for altid, for det er det største slag,  Barcelona-stjernen nogensinde har oplevet i sin lange karriere.

Senest tabte det catalanske storhold til Getafe på et halvtomt Camp Nou,  og det skyldes blandt andet, at exiten til Liverpool stadig sidder i baghovedet på Barcelona-spillerne.

- Vi vidste, at vi skulle spille kampen mod Getafe, men det var virkeligt svært for alle.  Vi ville gerne levere 100 procent, men det var svært på grund af det, der skete mod Liverpool, sagde Busquets efter at have tabt til gæsterne fra Getafe.

-  Vi har alle stadig ondt i sjælen, og jeg har tabt titler, kampe, men jeg har aldrig oplevet så hårdt et slag som nederlaget til Liverpool.  Det er virkelig svært for alle at håndtere, selvom det udgør en del af spillet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED