Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2021 15:21
Burnley byder på ukrainsk EM-stjerne i West Ham

Burnley har efter sigende afgivet et bud på West Hams ukrainske kantspiller Andriy Yarmolenko.


Andriy Yarmolenko havde en opløftende EM slutrunde, og det har har vakt interesse hos andre klubber. Blandt andet i Burnley, der har afgivet et bud på spilleren.
 
Det melder den relativt troværdige tyrkiske journalist Ekrem Konur via sin Twitter profil, hvor han angiver, at der er tale om en budstørrelse i omegnen af tre millioner pund.
 
Trods sin fine slutrunde, der blandt andet bød på to mål og to assists, er 31 årige Yarmolenko på forhånd gledet ned i hierakiet i West Ham som konsekvens af mange, og i særdeleshed lange, skadesperioder.
 
Derfor er det sandsynligt, at The Hammers vil være beredte på at afskedige den tidligere Dortmund spiller til en mindre klub. 
 
Trods lettere desperat mangel på angriber i klubben, står det anderledes til på kanterne, hvor spillere som Bowen, Lanzini, Fornals og Benrahma overflødiggør Yarmolenkos bidrag til truppen.
 
På angriber positionen har særligt Lazios argentinske Joaquin Correa været under radaren, men afventes stadig konkret udvikling i situation.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE