AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2020 09:11
Bundesliga-ekspert: Werner ville vælge Liverpool over Bayern

Den tyske fodboldekspert, Kevin Hatchard, er ikke i tvivl om, at Timo Werner vil foretrække et skifte til Anfield.


Rygterne svirrer om Timo Werners kommende klub, efter at det er blevet offentligt kendt, at tyskeren har en frikøbsklausul på omtrentligt £51 millioner.

Den blot 23-stjerne bomber nok engang i denne sæson, hvor det er blevet til 20 kasser på 21 kampe i Bundesligaen, hvilket sætter ham i forbindelse med klubber fra det øverste lag i fodbold-Europa.

Senest har forlydenhederne gået på, at Jürgen Klopp har en reel interesse i angrebsesset, og Bundesliga-eksperten Kevin Hatchard siger nu, at interessen er gensidig.

- Han har forbedret sig af at spille under Julian Nagelsmann, som til tider har brugt ham som offensiv midtbanespiller. Hans forbedringer har gjort, at jeg tror, at han kunne gøre det godt i Premier League.

- Han har sagt utallige gange, at Premier League ville være spændende, og de pålidelige kilder i England siger, at Liverpool har en stor lyst til at hente ham, og det er gengældt. Han gjorde intet for et skifte til Bayern, så jeg tror, at Liverpool ville have meget gode chancer for at hente ham, lyder det fra Hatchard ifølge The Mirror.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED