AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2020 12:56
Bruno er ikke nok: Solskjær vil hente midtbanespiller i Madrid

Ole Gunnar Solskjær vil forsøge at hente to midtbanespillere i dette transfervindue.


Skader til Paul Pogba og Scott McTominay har fået Ole Gunnar Solskjær til at tage dette transfervindue seriøst, hvor han har fokus på midtbanen.

Manchester United arbejder hårdt på at få en aftale i stand med Sporting Lissabon, der vil sende Bruno Fernandes til Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjær vil styrke midtbanen yderligere, og på den lange bane har han spillere som James Maddison og Jack Grealish på ønskelisten, men ingen af de to ser ud til at være tilgængelig i dette transfervindue.

Derfor er nordmanden nødsaget til at se på andre alternativer, og Manchester Evening News erfarer, at klubbens scouts har udset sig Marcos Llorente fra Atletico Madrid, som han vil leje for resten af sæsonen.

24-årige Marcos Llorente skiftede i sommer fra Real Madrid til Atletico Madrid i en £35 millioner-handel, men spilletiden har været begrænset. 

Blot tre ligakampe har han fået fra start, og det kan være grunden til, at han vil opsøge en chance hos De Røde Djævler, melder Manchester Evening News.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED