Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Brighton-stjerne om Chelsea-interesse: "Jeg vil gerne skifte"

Af Emil Plovgaard
24.09.2022 Kl. 17:46
Flere Brighton-profiler sættes i forbindelse med Chelsea.
Brighton-stjernen Leandro Trossard fortæller, at det er meningsløst at koble ham sammen med et skifte til Chelsea.
 
Graham Potter forlod tidligere på måneden Brighton til fordel for The Blues som følge af Thomas Tuchels overraskende fyring.
Potter må nøjes med den nuværende Chelsea-trup, fordi transfervinduet i øjeblikket er lukket, men til vinter er der stor opbakning fra den nye Chelsea-ejer Todd Boehly, som dermed vil forsyne ham med et rimelig transferbudget.
 
I den forbindelse er Potter og Chelsea sat i forbindelse med en række profiler hos Brighton, og flere medier har nævnt Trossard som en spiller, der har høj prioritet.
 
Hvorvidt det er tilfældet, må tiden vise, men Trossard vil gerne væk, hvis der er noget om snakken.
 
– Jeg har det rigtig godt. Vi har fået en rigtig god start hos Brighton. Jeg har udviklet mig enormt. Jeg ved, hvordan Premier League fungerer. Jeg har udviklet mig enormt der. Selvtillid, mentalt, fysisk. Jeg er blevet bedre.
 
– Jeg har lært tricksene nu. Vores manager forlod os til fordel for Chelsea, men spekulationer om, at jeg følger med ham giver ikke mening. Hvis mulighederne opstår, vil jeg gerne skifte. Men jeg vil spille og ikke sidde på bænken, siger Trossard til Het Nieuwsblad.
Annonce