Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Premier League-spiller stopper karrieren

Af Emil Plovgaard
10.10.2022 Kl. 09:00
Det skyldes en hjertesygdom.

Den bare 24-årige Enock Mwepu fra Brighton stopper karrieren.

Det skriver Brighton på sin hjemmeside.

Klubben oplyser, at det skyldes en hjertesygdom.

Klubben skriver, at der er risiko for, at Mwepu kan falde om med et hjerteanfald, såfremt han havde fortsat sin karriere.

– Vi er knuste på Enocks vegne. Han og hans familie har haft et par traumatiserende uger, og mens vi er taknemmelige for, at han er kommet gennem perioden, så har han set en lovende karriere blive ødelagt i en ung alder.
 
– Som klub vil vi give ham al den kærlighed, hjølp og støtte, vi har mulighed for, så han kan komme sig helt, siger klubbens bestyrelsesformand, Tony Bloom.
 
Også klubbens nye manager, Roberto de Zerbi, har udtalt sig.
 
– Jeg er så ked af det på Enocks vegne. Før jeg ankom, gennemgik jeg truppen, og han var en spiller, jeg var spændt på, og som jeg så frem til at arbejde sammen med. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe, lyder det fra de Zerbi.
 
Enock Mwepu har nu også selv udtalt sig.
 
– En dreng fra den lille zambianske landsby ved navn Chambishi har en nyhed at dele. 
 
– Han forfulgte sin drøm om at spille fodbold på højeste plan, og med Guds vilje gik denne drøm i opfyldelse med Premier League.
 
– Nogle drømme kommer dog til ophør, og det er derfor med tristhed, at jeg skal annoncere, at jeg stiller støvlerne på hylden som følge af et lægeligt råd, jeg har modtaget.
 
– Dette er dog ikke enden på mit engagement i fodboldverdenen, hvor jeg planlægger at være involveret i nogen grad, skriver Enock Mwepu på sin Twitter-profil, og herefter takker han alle dem, som har været med til at hjælpe ham til at nå toppen.

 
 
Enock Mwepu skiftede til Brighton fra Red Bull Salzburg i sommeren 2021.
 
Det blev i alt til 24 Premier League-kampe for den zambianske midtbanespiller.

PLBOLD.DK sender varme tanker Enocks vej.

Annonce