Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: PL-spiller frikendt for seksuelle anklager

Af Kasper Leif Pedersen
14.04.2023 Kl. 12:43
Det bekræfter politiet.

En tidligere fodboldspiller fra Everton, der blev anholdt for mistanke om seksuelle overgreb mod børn, er blevet frikendt, har politiet bekræftet.

Den unavngivne spiller, grundet af juridiske årsager, blev tilbageholdt i 2021, inden han blev løsladt mod kaution – og politiet oplyser nu, at han ikke vil blive udsat for yderligere foranstaltninger, efter at sagen blev henlagt.

 En talsmand for Greater Manchester Police fortalte Mirror:

– Den 33-årige mand, der blev anholdt i forbindelse med en undersøgelse, der blev indledt i juni 2021, vil ikke blive udsat for yderligere foranstaltninger. Efterforskningsholdet og Crown Prosecutor Service har arbejdet sammen og er nået frem til den beslutning, at de beviser, der er tilgængelige på nuværende tidspunkt, ikke når op på den tærskel, der er fastsat i kodekset for Crown Prosecutor Service.

– Greater Manchester Police er forpligtet til at efterforske beskyldninger for at sikre det bedst mulige resultat for alle involverede og vil fortsat arbejde sammen med partnerorganisationer for at sikre, at enkeltpersoner støttes under hele efterforskningen og derefter, siger talsmanden.

Spilleren har været på kaution, siden han blev anholdt den 16. juli 2021.
 
Han blev straks suspenderet af sin nu tidligere klub, som i en erklæring på tidspunktet for anholdelsen bekræftede, at de "fortsat vil støtte myndighederne i deres undersøgelser".
 
Han havde ikke fået lov til at forlade landet, mens han var på kaution.
 
Annonce