Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Nye rekordbud afgivet på Manchester United

Af Jeppe Augustsen
22.03.2023 Kl. 21:12
Flere nye bud er blevet afgivet på Manchester United.

Her til aften har der været en ny deadline for bud på Manchester United.

De potentielle købere, som meldte deres interesse og kom med konkrete bud tilbage i februar, gik videre i købsprocessen, og her til aften har der så været en ny deadline for at komme med forbedrede bud – og det er der kommet.

The Guardian kan afsløre, at der er kommet adskillige bud til Glazer-familien, og to af dem er kommet fra investorer, som man tidligere har hørt om – nemlig Sir Jim Ratcliffe og Sheik Jassim.

Sheik Jassim ønsker at købe 100 procent af klubbens aktier, mens Sir Jim Ratcliffe vil købe Glazer-familiens aktier, der lyder på 69 procent.

LÆS OGSÅ: Mulig transferrekord: Her er prisen på Serie A-stjerne

Men ifølge The Guardian er investorer, som kun ønsker at købe en minoritet af aktierne, fortsat i spil, hvis Glazer-familien ikke vurderer, at de andre bud er gode nok.

I de kommende dage vil Raine Group, som varetager salget, og Glazer-familien mødes for at evaluere buddene. Hvis alle bud er under deres værdiansættelse, kan der meget vel komme en ny budrunde med de potentielle købere, som er gået videre i processen, melder avisen.

Avisen kan også afsløre, at der er tale om rekordbud på en sportsklub, men de er stadig under Glazer-familiens prissætning, der lyder på £5-6 milliarder. 

Ifølge talkSPORT er buddene tæt på de £5 milliarder, der svarer til 42 milliarder kroner.

 

Annonce