Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2022 13:32
BREAKING: Ingen United-transfer - engelsk klub får transferforbud

Der bliver ingen transfers i januarvinduet, som det ser ud lige nu.


Det er 14. dag på transfervinduet, og der har allerede været godt gang i den.

Januarvinduet er oftest et transfervindue, hvor der bliver lavet mange lejeaftale, og der har bl.a. været snak om, at Derby ville leje Amad Diallo i Manchester United.

Wayne Rooney, der står i spidsen for Derby, skulle være interesseret i at leje den ivorianske kantspiller, men det kommer ikke til at ske, da Sky Sports kan afsløre, at EFL har pålagt Championship-klubben et transferforbud.

Derby er i enorme økonomiske problemer, som har også betydet, at de tidligere på sæsonen blev idømt 21 minus point. Det betyder også, at de ligger i bunden af Championship med 11 point trods 7 sejre og 11 uafgjorte kampe. 

Klubben er i øjeblikket under administration, mens der arbejdes på at finde en ny ejer, og det kan muligvis blive den tidligere Newcastle-ejer, Mike Ashley.

Udover et transferforbud har Phil Jagielka fået revet sin kontrakt over pga. den økonomiske situation.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE