Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Caicedo taler ud - vil væk fra Brighton

Af Jeppe Augustsen
27.01.2023 Kl. 22:48
Moises Caicedo har meldt offentligt ud, at han ønsker et skifte i dette transfervindue.

Moises Caicedo er en eftertragtet herre, og han gør det nu klart, at han vil væk fra Brighton.

I dette transfervindue er Brighton-stjernen blevet sat i forbindelse med flere klubber, og inden for de seneste dage er det især Arsenal og Chelsea, der er blevet udpeget som de mest seriøse bejlere til hans underskrift.

Chelsea har afgivet bud på ham, og tidligere i dag kom det frem, at Arsenal også har budt på ham – begge bud blev hurtigt afvist af Brighton, som ikke ønsker at sælge.

Men her til aften er Moises Caicedo kommet med bøn til Brighton, hvor han gør det helt klart, at han ønsker en transfer inden transfervinduets lukning.

På sine sociale medier skriver han følgende: 

– Jeg er taknemmelig for, at Mr. Bloom og Brighton har givet mig muligheden for at komme til Premier League, og jeg føler, at jeg altid har gjort det bedste for dem. Jeg spiller altid fodbold med et smil på læben og med hjertet, skriver Moises Caicedo på sin Instagram-profil.

– Jeg er den yngste af 10 søskende fra en fattig opvækst i Santa Domingo i Ecuador. Min drøm har altid været at være den største fodboldspiller i ecuadoriansk historie. Jeg er stolt over at kunne indebringe en rekordtransfer til Brighton, som vil kunne hjælpe dem med at geninvestere det og hjælpe klubben med fortsat succes.

– Fansene har taget mig ind i deres hjerter, og de vil altid være i mit hjerte, så jeg håber, at de kan forstå, hvorfor jeg vil tage denne fantastiske mulighed, lyder det fra Moises Caicedo.

Tidliger har meldingerne været, at Brighton vil kræve mindst £75 millioner, hvis de skal sælge ham denne måned.

LÆS OGSÅ: Chelsea har 7. januarsigning på plads

Annonce