Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Brighton og Liverpool er nået til enighed - her er prisen

Af Jeppe Augustsen
28.05.2023 Kl. 20:36
Brighton og Liverpool er angiveligt nået til enighed om en pris på Alexis Mac Allister.

Alexis Mac Allister er i de seneste uger blevet meldt på vej til Liverpool, og nu er det efter sigende kun spørgsmål om tid, før det bliver en realitet.

Det melder den argentinske journalist, Germán García Grova.

Tidligere er det blevet meldt, at Liverpool og Alexis Mac Allister skulle være enige om de personlige vilkår, og nu kan Germán García Grova berette, at prisen også er på plads.

 

Ifølge Germán García Grova er der nemlig indgået en aftale mellem Brighton og Liverpool, der lyder på €70 millioner – svarende til omkring 520 millioner kroner.

Ydermere kan han fortælle, at den argentinske VM-vinder vil underskrive en kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2028.

Andre journalister melder også, at en handel står til at blive bekræftet inden den 10. juni.

Alexis Mac Allister lader dermed til at have spillet sin sidste kamp for Brighton, da de tidligere i dag tabte 1-2 til Aston Villa. Efter kampen udtalte Brighton-manager, Roberto De Zerbi også, at både Alexis Mac Allister og Moises Caicedo formentlig forlader klubben: 

– Jeg tror, at det var sidste kamp for Alexis og Moises. Det er jeg ked af. De fortjener at skifte til et højere niveau, lød det fra De Zerbi.

Brighton står til en stor profit ved salget af argentineren, som de hentede i AA Argentinos Juniors for en sum af €8 millioner i 2019. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Kæmpe transfers på vej: De Zerbi hentyder til salg af stjerner

2. Pochettino skriver under med Chelsea: Så lang er kontrakten

3. Avis: Denne klub foretrækker Declan Rice

4. 1,2 milliarder: Liverpools nye sportsdirektør lurer på tre signings

5. Overvejer at forlade City efter én sæson: Gigantklub lurer

Annonce