AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 14:55
Brasser tæt på skifte: To PL-klubber har fået bud på 250 mio. accepteret

Lille har accepteret et bud fra Everton og en anden Premier League-klub på den brasilianske forsvarer Gabriel.


Everton er én af fire klubber, som har fået et bud på den 22-årige brasilianske midterforsvarer Gabriel Magalhaes accepteret, skriver Sky Sports torsdag eftermiddag.

En anden, unavngiven engelsk klub - formentligt fra Premier League - skulle også have fået det grønne lys til at købe forsvareren af Ligue 1-klubben Lille, mens to italienske klubber også skulle være med i opløbet.

Dermed er det op til brasilianeren selv at beslutte, hvilken klub han foretrækker, og en handel ventes færdiggjort inden for de næste 10 dage.

Det vides ikke præcist, hvor stort buddet, som Lille har accepteret, er,  men Gabriel var rygtet til at koste omkring £30 millioner - svarende til knap 250 millioner.

Arsenal og Tottenham er også blevet sat i forbindelse med Gabriel, så det er ikke utænkeligt, at det andet engelske bud skulle stamme fra en af de to Londonklubber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED