AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2021 18:29
Bonusserne afholder United og Dortmund fra at blive enige

Ifølge The Athletic, er det i øjeblikket de bonusser der skal være i aftalen, der holder Manchester United og Borussia Dortmund fra at indgå en aftale om et Skifte for Jadon Sancho.


Selvom Manchester United allerede har fået et bud afvist i denne uge, fortsætter deres kamp for at hente Sancho til klubben. 

United mener dog at et kompromis er berettiget, hvis de skal signe med den 21-årige englænder. 

De to klubber er prismæssigt tættere på hinanden nu, end de før har været. The Athletic skriver, at Uniteds bud lød på 78 millioner euro plus 10 millioner i 'add-ons'. Dortmund holder deres pris på omkring 100 millioner euro, så der er en lille forskel, men den skulle være overkommelig for klubberne. 

Det ser ud til, at aftalen nu kommer an på Bonusserne. Dortmund-ledelsen, er åbne for at 'add-ons' er en del af den endelige aftale, men de vil have at de realistiske at åbne. De vil have, at bonusserne skal komme fra at holdet får succes med Sancho på holdet, fremfor at de kommer af individuelle priser til englænderen. De er eksempelvis ikke interesseret i en Ballon d'Or klausul, som United har foreslået. Den ville blive udløst hvis Sancho ender i top-3 ved den årlige prisuddeling. 

Manchester United havde håbet på at handlen kunne komme i hus inden EM, men tror stadig på at det kan lade sig gøre denne sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE