Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2021 08:45
Bølgerne gik højt: Én spiller gik hårdt til Solskjær ved krisemøde

Ole Gunnar Solskjær og staben blev kritiseret af en enkelt Manchester United-spiller under et krisemøde, skriver The Times.


Efter 0-5-nederlaget til Liverpool blev der holdt krisemøde blandt klubbens ledelse.

Nu forlyder det, at der også var krisemøde mellem spillerne og trænerstaben efter nederlaget til Leicester, og her gik bølgerne højt. Det skriver The Times.

Ifølge avisen blev spillerne spurgt af Ole Gunnar Solskjær, hvordan tingene kunne forbedres, og der blev ikke holdt tilbage. 

Én spiller satte bl.a. spørgsmålstegn ved beslutningen af Ole Gunnar Solskjær om at gøre Harry Maguire til klubbens anfører efter at have været i klubben i seks måneder. 

Derudover var der også en spiller, der kritiserede nordmandens manglende beslutning om at udskifte eller sætte de spillere på bænken, som slet ikke præsterede i kampe. 

Den pågældende spiller mente, at Ole Gunnar Solskjær ikke gav spillere chancen, som gjorde det godt til træning. 

En anden spiller var kritiserede også flere af holdkammerater for manglene motivation til træning. 

Yderligere erfarer The Times, at Ole Gunnar Solskjær bliver vurderet i de kommende tre kampe, hvorefter den står på landsholdsfodbold, og i den tid er det meget sandsynligt, at Manchester United stopper samarbejdet, hvis tingene ikke forbedres markant.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE