AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 16:38
Bødekassen siger tak: Dortmund-afgang forsinket af glemt pas

Et glemt pas kastede en forsinkelse af sig for Dortmund-truppen inden afrejsen til London, hvor der onsdag venter en Champions League-kamp mod Tottenham.


Det er en af de ting, der må skæppe gevaldigt i bødekassen.

Da Dortmund tirsdag skulle flyve til London, var alle spillere mødt op, og alt så ud til at være i sin skønneste orden, men pludselig gik det op for Jadon Sancho, at han havde glemt sit pas på sin bopæl, og derfor måtte han straks vende om for at hente det.

Alt imens kunne resten af Dortmund-truppen vente tålmodigt i lufthavnen.

Det skriver BBC.

Efter en forsinkelse kunne flyet med Dortmund-spillerne gå på vingerne, og de er nu landet i England, hvor de skal træne på Wembley i dag inden morgendagens kamp mod Tottenham.

Den engelske klub havde sikkert håbet, at Jadon Sancho slet ikke var rejst med til London, men midtbanespilleren er nu med og bliver et af Dortmunds farligste våben i forsøget på at vinde mod Tottenham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED