AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 15:38
Bliv klar til at dyrke din fodboldinteresse igen

Det kan være tid til igen at få styr på fodboldudstyret.


Efterhånden som tingene i landet langsomt bevæger sig mod noget mere normalt efter Corona-perioden, kan man begynde at gå tilbage til de hverdagsting, man har savnet.

Og dette gælder også at dyrke visse interesse som sport. Det har hverken været muligt at spille sammen, at gå til kampe, og selv at mødes med vennerne for at se fodbold i fjernsynet, har været svært. Nu kan du dog langsomt med sikkert begynde at dyrke din fodboldinteresse igen.

Klar til at spille?
Hvis du er en fodboldentusiast, der selv også spiller fodbold, har du sikkert glædet dig til at komme i gang med at spille igen. Efter en pause, er det oplagt at kigge på, om du har alt det, du skal bruge, eller om det måske er ved at være tid til at skifte noget af fodboldudstyret ud. Det kunne være nye bolde, nyt tøj eller nye fodboldstøvler. Dit udstyr er ikke irrelevant, når det kommer til din præstation, så det er en god idé at sørge for at have det, du har brug for, og at det ikke er i for slidt.

Hvis det er tid til at købe nye fodboldstøvler, men månedsbudgettet er lidt presset, så kan du altid overveje at tage et billigt lån, så du kan komme i gang med at spille, uden at det skal gå ud over din evne til at betale de andre månedlige udgifter. Lån 5.000 kr. i dag, så der er råd til noget godt, nyt udstyr, og få den bedst mulige genopstart med fodboldholdet.

Kom i gang med at planlægge fodboldaftener
Som fodboldfan er der næsten ikke noget bedre end at samles med vennerne foran fjernsynet, når der skal spilles en stor kamp. Kolde drikkevarer, godt selskab og snacks er med til at danne rammerne for den ultimative, hyggelige og sjove fodboldaften med vennerne, og det er sikkert også noget, du har savnet i løbet af de seneste uger.

Tag fat i vennerne og kig på, hvornår der kommer store, spændende kampe, så I kan komme tidligt i gang med at finde gode aftener, som passer ind i jeres kalendere. Sørg dog selvfølgelig stadig for at være opmærksom på at overholde de gældende regler og retningslinjer, for at gøre jeres fodboldaftener sikre og forsvarlige. Det kan for eksempel være ved at sørge for, at I ikke skal sidde for tæt, og at I ikke deler snacks eller drikkevarer. Det kan sagtens være muligt at lave sjove aftener sammen på en sikker måde.

Udnyt sommervejret med vennerne
Hvis en aften foran fjernsynet ikke er det, der lokker mest i de varme sommerdage, så tag vennerne med ud i solen og spil noget fodbold sammen i det fri. Find en offentlig boldbane eller bare en stor græsplæne, husk nogle kolde drikkevarer og spil fodbold sammen med dine venner. Dette er for mange det, der betegner en klassisk, god, dansk sommerdag, så kom tidligt i gang med at finde nogle datoer, hvor I kan nyde sommeren og jeres fælles interesse for fodbold sammen.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED