AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2019 19:48
Bleacher Report: Usandsynligt at Haaland skifter til Premier League

Den norske teenager Erling Braut Haaland bliver rygtet til alverdens klubber i øjeblikket, men det er usandsynligt at han ender i Premier League nu. Det skriver Bleacher Report.


Red Bull Salzburgs angriber Erling Braut Haaland kan nærmest vælge og vrage imellem europas topklubber, hvis man skal tro rygterne.

I Premier League sættes Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal og Chelsea i forbindelse med nordmanden.

Sandheden er dog, at det er usandsynligt, at teenageren ender i en af de store engelske topklubber. Tilgangen hos Haalands rådgivere er, at han har brug for at tage et mindre skridt, før han lander i Premier League, og Bundesligaen virker som den bedste mulighed.

RB Leipzig er den oplagte, da klubben er relateret til Red Bull Salzburg, og rygterne går også på, at det er det mest sandsynlige skifte for Haaland i 2020.

Handler mellem de to klubber er ikke sjældne – der har været en del – og Erling Braut Haaland vil passe perfekt ind i deres nuværende setup.

Borussia Dortmund er også interesserede, og der har været diskussioner angående, om han vil passe ind i den store tyske klub.

Hvis han skifter til Premier League, er den mest sandsynlige klub – ifølge Bleacher Report – Leeds United, der kæmper for at rykke op til Englands bedste række fra Championship.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED