Blandet kamp for danskerne: Burnley taber for fjerde kamp i træk

Af Emil Plovgaard
03.03.2024 Kl. 16:04

Burnley, der havde Jacob Bruun Larsen i startopstillingen, tabte søndag eftermiddag med cifrene 2-0 til Bournemouth.

Dermed isolerer Vincent Kompanys mandskab sig yderligere i bunden af Premier League-tabellen, hvor det ser svært ud for de tre oprykkere, Luton, Sheffield United og altså Burnley selv.

Med nederlaget har Burnley fortsat 11 point op til over stregen, efter blot at have vundet tre kampe ud af 27 mulige.

Dagens modstandere fra Bournemouth konsoliderer sig med sejren på 13.-pladsen og lægger desuden yderligere afstand ned til Luton under nedrykningsstregen, som man nu har 11 point ned til.

Justin Kluivert bragte gæsterne foran efter 13 minutters spil, inden Antoine Semenyo fordoblede føringen i slutningen af kampen.

Ved begge scoringer havde Lewis Cook næstsidste fod på bolden.

Jacob Bruun Larsen blev skiftet ud efter 69 minutters spil i en kamp, hvor han i slutningen af første halvleg sendte et frækt frispark af sted mod Bournemouth-målet, hvor keeper Neto dog reddede bolden.

Philip Billing blev indskiftet efter 73 minutters spil, og han fik de sidste knap 25 minutter på banen.