AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 10:44
Bitter Pochettino til Arsenal-spillerne: Gem jeres fejringer til I vinder et trofæ

Tottenham-træneren mener, Arsenal-spillerne skulle have gemt deres fejringer efter North London derby-sejren til den dag, holdet vinder et trofæ.


Fodbold ville være kedeligt uden bitre rivaliseringer,  men Mauricio Pochettino så helst, at Arsenal-spillerne havde holdt deres jubelscener efter søndagens sejr i North London derbyet til den dag, de faktisk vandt et trofæ i stedet.

Hans bitterhed skyldes, at Pierre-Emerick Aubameyang efter sejren delte en video fra Arsenals omklædningsrum, hvor spillerne ikke overraskende var på den grønne gren. Derudover kaldte Sead Kolasinac i et Twitter-opslag Arsenal for "Kings of North London". 

Det faldt ikke i god jord hos Pochettino.

- Personligt kan jeg ikke lide det, svarede Pochettino ifølge Goal, da han blev adspurgt om fejringen i omklædningsrummet.

- Selvfølgelig skal du fejre, når du vinder et trofæ, hvilket jeg selv gjorde som spiller.  Det er et øjeblik, der skal fejres, men jeg -  og jeg vil ikke sige, at deres mentalitet er rigtig eller forkert -  elsker at fejre privat frem for at gøre det offentligt. Jeg elsker at fejre med mine holdkammerater.

Tottenham-træneren har dog også en vis forståelse for, at Arsenal-spillerne havde svært ved at holde ekstasen over at have besejret sine lokalrivaler for sig selv.

- Når det hele er sagt, så er både Arsenal og Tottenham på 30 point. Vi ligger side om side og har masser at spille for,  men det er fantastisk at have sportslige fjender, så jeg vil ikke kritisere, hvad folk gør,  siger Pochettino. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED