Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2021 20:37
Bielsa begejstret: Berlin-angriber hinter Premier League-skifte

Leeds træner Marcelo Bielsa ser ud til at have held med at kapre Hertha Berlin angriberen Matheus Cunha.


Vi er godt og grundigt i gang med Silly Season, hvilken har omfavnet en situation vedrørende Hertha Berlins brasilianske angriber Matheus Cunha.

Sidste uge meldte ESPN journalisten Gustavo Hofmann, at Cunha var blevet gjort tilgængelig, hvis Leeds skulle forsøge sig med et bud, og nu har angriberens egen aktivitet intensiveret rygtet om en eventuel handel.

Ser man en gang på Cunhas Twitter profil, er det nemlig først og fremmest synligt, at den tidligere RB Leipzig profil netop er begyndt at følge Leeds, hvilket må antages svært at tolke som nogen tilfældighed.

Derudover gik det viralt i Leeds kredse, at Cunha havde liket et opslag fra en Leeds fan, hvor vedkommende i skriftform havde tigget og bedt spilleren om at komme til klubben.

Den 22 årige brasilianer, der havde nogle problemer med at slå til i Leipzig, havde en flot sæson i fjord, der blandt andet bød på syv mål og seks assists i Bundesligaen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED