AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 17:10
Bider PSG på? - Chelsea har tilbudt Cavani et lejeophold

Chelsea har forsøgt at tilbyde en lejeaftale til Paris Saint-Germain.


Chelsea skulle nu have tilbudt at leje Edinson Cavani for resten af sæsonen, skriver The Times denne onsdag.

The Blues har akut brug for en backup-angriber til Tammy Abraham og skulle være parate til at betale en lånesum samt finansiere hele den uruguaynske stjernes løn, som er på omkring £360.000 ugentligt.

Med lejesum og lønudbetaling betyder det, at Chelsea er parate til at investere i omegnen af £12-13 millioner for Cavani.

Det er dog ikke ensbetydende med, at Paris Saint-Germain bider på.  De franske mestre ville foretrække at sælge Cavani permanent og kræver op mod £20 millioner  for den 32-årige målscorer.

Derfor har man også afvist det bud på knap £8,5 millioner, som Atletico Madrid har afgivet. Forhandlingerne mellem de to klubber skulle dog fortsætte, men Chelsea er angiveligt også stadig med ved bordet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED