Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Beslutningen er taget: Messi har valgt sin næste klub

Af Jeppe Augustsen
07.06.2023 Kl. 13:42
Lionel Messi har efter sigende valgt sin næste klub.

I længere tid har det været meldt, at Lionel Messi ville forlade PSG på en fri transfer efter denne sæson.

Det blev også en kendsgerning i sidste uge, da PSG bekræftede Messis exit. 

Siden da har der været mange spekulationer omkring argentinerens fremtid, hvor han er blevet rygtet til Barcelona, Al Hilal, Inter Miami CF samt et skifte til Premier League med Chelsea og Newcastle som mulige bejlere.

 

Tidligere i dag meldte The Athletic, at Lionel Messi ville afvise et skifte til den saudiske klub, Al Hilal, med MLS-klubben Inter Miami CF som favoritter, og ifølge den spanske BBC-journalist, Guillem Balague, har Lionel Messi nu besluttet sig for at skifte til Inter Miami CF.

– Han (Messi, red.) ville gerne blive i Europa i en sæson mere, men efter der ikke kom nogle tilfredsstillende bud, havde han valget mellem Inter Miami og Al Hilal, skriver Guillem Balague på BBC.

– Han stod til at favorisere et skifte til Saudi Arabien, hvor han kunne have tilsluttet sig Cristiano Ronaldo og Karim Benzema i en aftale, som ikke kunne matches rent økonomisk.

– Men Messi blev fristet af MLS-klubben, Inter Miami, af flere forskellige årsager, som inkluderer livsstilen, og det er en handel som også inkluderer store brands uden for fodbolden, lyder det fra Guillem Balague.

Og Guillem Balague er ikke den eneste. Meldingerne af den samme fra de tre journalister, Abdellah Boulma, Luis Rojo og Miguel Rico. De beretter også, at Lionel Messi har meddelt Barcelona, at han ikke kommer tilbage.

Helena Condis Edo, der anses for at være en troværdig journalist i Spanien, melder, at Lionel Messi vil annoncere sit skifte til Inter Miami inden for ganske kort tid.

Ifølge The Athletic har MLS-klubben inkluderet ligaens største kommercielle partnere i aftalen – nemlig Apple og adidas.

Lionel Messi vil efter sigende også få en option på at købe en MLS-klub, når han slutter karrieren, hvilket også kan være rigtig mange penge værd. Det gjorde David Beckham i sin aftale ved sit skifte til MLS – og det har vist sig at være en rigtig klog økonomisk beslutning

Den option udnyttede han ved at erhverve Inter Miami CF, som nu står til at hente den argentinske stjernespiller.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Politianmeldelse: United-spiller anklaget for vold og trusler

2. Romano med afsløring: Så lidt betaler Liverpool for Mac Allister

3. Fabrizio Romano: Disse spillere forlader Manchester United

 

Annonce