Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2022 00:27
Beslutningen er taget: Hazard vil væk fra Real Madrid

Eden Hazard har efter sigende truffet en beslutning omkring sin fremtid i Real Madrid.


Eden Hazard har besluttet sig for at forlade Real Madrid.

Det melder den belgiske journalist, Sacha Tavolieri.

I 2019 tog Eden Hazard det enorme skifte fra Chelsea til Real Madrid i en handel, som minimum ville koste Los Blancos €100 millioner, men skiftet til den spanske storklub har ikke været den store succes.

Flere gange har han været rygtet tilbage til Premier League, og ifølge Sacha Tavolieri har Eden Hazard nu besluttet sig for at forlade Real Madrid.

Sacha Tavolieri pointerer, at det skyldes både den sportslige og fysiske situation.

Klubbens lægestab skulle angiveligt have foreslået præsident, Florentino Perez, at Eden Hazard skulle gennemgå en ny operation for at komme sig bedre over en skade, men det ville Florentino Perez ikke have, fordi han ønskede at se Eden Hazard spille for at stille klubben bedre i en salgssituation.

Det bliver formentlig ikke et skifte i dette transfervindue, men Eden Hazard forventes at være i gang med sin sidste sæson for den spanske hovedstadsklub. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE